Pervin PAR Anaokulu

Vizyon: Sürekli gelişen, yenilikçi, sunduğu öğrenme ortamları ve öğrencilerinin nitelikleri ile örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.

Misyon: Geleceği şekillendirme sorumluluğunun bilincinde olan donanımlı ekibimiz ve anne babalarla birlikte çocuklarımızı; Ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, Atatürk ilkelerine bağlı, Kendisini tanıyan, özgüveni gelişmiş, Bilimsel düşünebilen, Yaratıcı, araştırma ve öğrenmeye meraklı, İnsana ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamak üzere sürekli gelişen eğitim ve öğrenme ortamları sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 14:00 Normal Eğitim
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Sinema/Drama Atölyesi, Eğitici Oyuncak Bölümü, Satranç Bölümü, İç Mekan Oyun Parkı

WEB - https://pervinparanaokulu.meb.k12.tr

Adres - 15 temmuz mahallesi 1686.sokak no17 Eyyübiye / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Şanlıurfa İlinin Merkez İlçesi Eyyübiye´de yer almaktadır. Okul Çevresi Olarak Sosyo-Ekonomik Durumu düşük ailelerden oluşmaktadır. Okulumuz bir lise ve bir ortaokula komşudur. Şehir içi 23 Nolu ulaşım araçları okula yakın geçmektedir;ancak okulumuz tepe yamacında bulunduğundan kısa bir mesafe rampa çıkılmaktadır.

Adres - 15 temmuz mahallesi 1686.sokak no17 Eyyübiye / ŞANLIURFA

Ulaşım Ulaşım 23 No´lu Belediye Otobüsü ve Özel Halk Otobüsleri ile Sağlanmaktadır. Okulumuzun personel servisi yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 4 Km